Uten mat og drikke…

hjerkinn-fjellstue-og-fjellridning-60_web.jpg

Mat som smaker

Uten mat og drikke… duger fjellfolk ikke!

Hos oss kommer du til dekket bord til frokost og middag. Vi serverer middagsbuffet klokken 19.00-20.00, med bordsetting klokken 19.00. Hva smaker vel bedre enn et godt og varmt måltid etter endt fjelltur eller en dag på hesteryggen?

Frokosten serveres klokken 7.30-9.30. Vi lover at du får en god start på dagen. Du kan smøre deg niste eller fylle termosen mot et tillegg i prisen.

Frokost er inkludert når du bestiller hotellopphold. Gi gjerne beskjed om du ønsker middag. Hvis du bor på campingplassen eller i leilighetene er du velkommen til å bestille frokost eller middag på forhånd.

Små og store arrangement

Med en idyllisk beliggenhet på Hjerkinn har vi en flott arena for feiringer og sammenkomster. Like ved spisesalen i hovedhuset er det en trivelig salong med store, myke sofaer og peis. Her er det en liten bar med alle rettigheter.

Vi har et møterom med plass til ca 35 personer som har trådløst internett.

Fantstua

Fantstua er en liten tømmerstue for sosiale anledninger. Denne er kun åpen på forespørsler.

Navnet Fantstua stammer fra gammelt av. Da var fjellstuene pliktige til å huse alle som reiste over fjellet, men fanten hadde ”utøy” med seg, derfor ble de forlagt i stuer ett stykke unna hovedhuset. Vår ligger cirka 300 meter fra hovedhuset. I dag leier vi den ut til små, sosiale samlinger for inntil 20 personer. Stua har skifergulv, langbord og peis. WC i campinganlegget eller hovedhuset.  

Ta kontakt for å høre mer om hvordan vi kan tilrettelegge for ditt arrangement.