Islandshesthelg på Hjerkinn september 2019- 20-års jubileum!

For 20. året (!!!) på rad inviterer vi til Islandshesthelg på Hjerkinn 13.-15. september 2019.

Tradisjonen tro samles islandshestfolk fra hele landet til ridetur og sosialt samvær på Norges tak, nærmere bestemt Hjerkinn Fjellstue og Fjellridning. Oppmøte er fredag ettermiddag/kveld. Lørdag rir vi inn i moskusens rike. Vi tilbringer hele dagen i salen, og spiser lunsj ved foten av Norges vakreste fjell, Snøhetta. Etter rideturen kan det passe med en tur oppi jaccuzzien før middag. I anledning 20-års jubileet blir middagen dette året noe helt for seg selv - vent og se!! Etter middag blir det som seg hør og bør feiring av 20 fantastiske år med samling av islandshestfolk i fjellet! Søndag rir vi en runde rundt Hjerkinndammen, som med sitt unike og vakre morenelandskap byr på en fartsfylt opplevelse utenom det vanlige, som avsluttes med et friskt bad for rytter og hest i elven ved Hageseter.

Denne helgen er kun for voksne, erfarne ryttere. Man kan ha med hest selv, som blir oppstallet på boks eller sammen i utekve. Det er også mulig å leie hest hos oss.

Enten du har vært med fra starten av, eller har lyst til å prøve noe nytt og spennende, velkommen skal du være til høstens vakreste og ikke minst artigste eventyr!

IMG_0782.JPG
Trollbinde