Fjellfestival med islandshest 2019

Helgen 30. august til 1. september 2019 samler Norsk Islandshestforening islandshestfolk til et storslagent hestetreff i naturskjønne omgivelser hos Kvistli Islandshester i Folldal, der sosialt samvær og aktiviteter med islandshest vil være i fokus. Dette er et arrangement for alle, både unge og gamle, erfarne ryttere og nybegynnere. I løpet av helgen rir vi på tur, og på kveldstid samles vi rundt bålet for sosialt samvær og hesteprat. Les mer om arrangementet her.

Vi på Hjerkinn Fjellstue og Fjellridning planlegger å delta på dette hyggelige arrangementet, og du/ dere må gjerne henge dere med! Overnattingen blir da på Hjerkinn Fjellstue, i leiligheter med selvhushold eller på enkelt- dobbelt- eller tresengsrom. For mer informasjon om overnattingen og priser se her. Fredag kveld er det felles kveldsmat kl 20.00 og samling rundt leirbålet på Kvistli, med musikk og underholdning. Transport frem og tilbake til Kvistli (ca. 7 km) ordnes selv denne dagen. På lørdagen møtes vi i stallen kl 09.30 og rir ut for å møte fjellfestivalgjengen. Vi spiser niste sammen med dem og rir i samlet flokk til Kvistli. Der vil det være ulike clinics og foredrag, samt grillmiddag og livemusikk på kvelden! Vi blir hentet i minibuss litt utpå kvelden og kjørt tilbake til Hjerkinn Fjellstue mens hestene står igjen på beite. På søndag etter frokost blir vi kjørt ned igjen på Kvistli hvor hestene venter og vi rir ut sammen. Vi forlater resten av følget etter en stund og rir hjem til Hjerkinn.  Vi satser på å være tilbake i fire-tiden på søndag.

Deltakelse på Fjellfestivalen (grunnpakken) og eventuell grillmiddag på lørdag (tilkjøp) bestilles på Sporti. Overnatting, leie av hest eller leie av stallplass dersom du har med egen hest bestilles på Hjerkinn Fjellstue og Fjellridning.

Du kan selvfølgelig også ri med oss og bo på campen, da må du møte opp på Fjellstua lørdag kl 0930.

Bli med på tidenes islandshestfest!

Kirsti Vik Hjerkind