Islandshesthelgen 2020

Fjorårets jubileum og feiring av 20 år med islandshesthelger i fjellet er lagt bak oss, og nå er det bare å ta fatt på de 20 neste! Årets islandshesthelg går av stabelen 11.-13. september, sett av datoen!

Tradisjonen tro samles islandshestfolk fra hele landet til ridetur og sosialt samvær på Norges tak, nærmere bestemt Hjerkinn Fjellstue og Fjellridning. Oppmøte er fredag ettermiddag/kveld. Lørdag rir vi inn i moskusens rike. Vi tilbringer hele dagen i salen, og spiser lunsj ved foten av Norges vakreste fjell, Snøhetta. Etter rideturen kan det passe med en tur oppi jaccuzzien før middag. Etter middag blir det som seg hør og bør en tur i Fantstua, vårt lille festlokale, fra gammelt av forbeholdt «fanten». Søndag rir vi en runde rundt Hjerkinndammen, som med sitt unike og vakre morenelandskap byr på en fartsfylt opplevelse utenom det vanlige, som avsluttes med et (frivillig) friskt bad for rytter og hest i elven ved Hageseter.

Denne helgen er kun for voksne, erfarne ryttere. Man kan ha med hest selv, som blir oppstallet på boks eller sammen i utekve. Det er også mulig å leie hest hos oss. Pris er 4624 kr per person i dobbeltrom, inkludert alle måltider fra middag fredag til og med niste på tur på søndag, samt leie av hest lørdag og søndag. Ta kontakt for pristilbud hvis du/dere vil overnatte i leiligheter og hvis du/dere har med med egen hest.

Enten du har vært med fra starten av, eller har lyst til å prøve noe nytt og spennende, velkommen skal du være til høstens vakreste og ikke minst artigste eventyr!

NB, det er mulig å komme torsdag kveld og ri en dagstur fredag også. Si ifra hva du ønsker når du bestiller.

A36B1C03-1D69-488B-B56D-F0191169F9C7.JPG
received_355909131953929.jpeg